Over ons

We streven stap voor stap naar groei

Over ons

Wie zijn we?

Transportfirma Wim Van Roy uit Lille onderging de voorbije jaren heel wat ingrijpende veranderingen. Bij het ontstaan lag de focus op bloemen- en plantentransport. In 2017 besloot Wim om zich volledig te richten op afzetcontainers. In 2020 sloeg het noodlot toe en overleed Wim plots. Wij, zijn zus Hilde en schoonbroer Gert Vermeulen, besloten om de transportfirma verder te zetten onder zijn naam.

Ondertussen blijft onze onderneming groeien. Bedrijven vinden steeds meer hun weg naar Wim Van Roy. Zo streven we stap voor stap naar groei, zodat we u de beste service blijven garanderen. Wilt u graag meer informatie over onze werking ? Of bent u geïnteresseerd in een samenwerking. Geef ons een seintje. Wij maken graag kennis met u.

Wim VAN ROY - Afzetcontainer transport
Een hechte familie

Het team

Alle medewerkers , bedienden en chauffeurs , maken deel uit van de Wim Van Roy – familie . Zij vormen ons uithangbord. Maar ook die voor de bedrijven voor wie we werken in onderaanneming. Hun welzijn is voor ons dus heel belangrijk. Door opleiding, begeleiding en open communicatie bouwen we elke dag aan een sterk team.

Deel uitmaken van ons team? Bekijk de openstaande vacatures.